Ennek most már tényleg itt volt az ideje !

Ennek most már tényleg itt volt az ideje! – nyilatkozta Gurmai Zita, az MSZP képviselője az Írországi abortusztörvény sajnálatos liberalizálása kapcsán a Heti TV Pirkadat című műsorában. Mint ismeretes, egy népszavazás eredményeképpen most már az utolsók között az élet pártján álló Írországban is engedélyezik a terhességmegszakítást a várandósság 12. hetéig.

Miután ő is érzi, milyen rendkívül visszataszító, amikor egy “nő” a magzatgyermekek megöléséért kampányol – ahogy a képviselő asszony teszi – ezért a szokásos csúsztatással a beszélgetésben azt sugallja, hogy a beteg és erőszakból fogant gyerekeket végre Írországban is el lehessen vetetni.

Pedig az abortuszokban megölt gyermekek alig 3%-a beteg, vagy erőszakban fogant.

Ez egy olyan retorikai panel, amellyel megtévesztik a hallgatóságot, mintha valami jogos igény volna az ilyen emberpalánták likvidálására.

Neki személy szerint, – mint az Európai Szocialista Párt Nőszervezeti Elnökének – nagyon fontos volt, hogy a legszigorúbb európai abortusztörvényt végre módosítsák és ott is szabadon irthassák magukat az írek.

  • “Nem működik továbbra az, hogy naponta 10-12 fiatal nő gyakorlatilag abortálni megy a világ valamelyik tájára.”

Inkább kényelmesen odahaza végezhetnek majd el – megjósolhatóan – naponta 50-100 abortuszt. Gratulálunk.

Nem csoda az élethez való degenerált hozzáállás, hiszen a Magyar Szocialist Párt, jogi, ideológiai, vagyoni és minden más szempontból is utódpárja annak az MSZMP-nek, aki még 1959-ben is 18 éves gyereket akasztott fel. A kérdés csak az, hogy hogyan lehet az, hogy Magyarországon egy ilyen párt egyáltalán létezhet és mérgezheti a közéletet?

Az MSZP természetesen odaáll minden olyan törekvés mellé, amely élet-és nemzet ellenes, nincs mit csodálkoznunk ezen.