Videók 2018-05-25T03:10:12+00:00

A MAGYAROK NEM AKARJÁK

Közvéleménykutatást végeztünk 500 ember megkérdezésével: Egyetért-e ön azzal, hogy egynemű párok gyerekeket fogadjanak örökbe és hivatalosan is összeházasodhassanak Magyarországon?

A megkérdezettek 87%-a ellenzi ezt, a maradék 13% viszont egyetért. Úgy tűnik tehát, hogy hazánkban egyelőre és remélhetőleg örökre, nincs annak társadalmi támogatottsága, hogy abnormális szexuális kapcsolatban élők gyerekeket neveljenek, jóllehet, a törvények kijátszásával számos esetben az egyik fél saját gyermekét nevelik (félre) ezek az egyének.

Felmerül a kérdés, vajon sikerül-e megállítani a Nyugat-Európából hozzánk is átgyűrűzni látszó őrületet vagy még időben elsöpri az egészet a nyugaton várható polgárháború és armageddon.

GENDERRŐL A TERCBEN

A házasság újradefiniálása, a ’gender’ kodifikálás, emberi jogok csak születés után. Az Európai Unió nem törődve a nemzetek szuverenitásával, a természet rendjével és a társadalmat szétromboló lépések következményeivel folyamatos provokatív és zűrzavaros, jogi támadásokat intéz a férfi nő törvényes szövetségét, az élethez fogantatástól fűződő jogot és a teremtett nemeket védő országok ellen. A haladók uniós jogi és politikai döntéshozó fórumokon, civil emberi jogi szervezeteken keresztül hajtanák végre a progresszív ideológia gyarmatosítást. Vendégek: Frivaldszky Edit az Emberi Méltóság Központ igazgatója, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

https://www.echotv.hu/adasok/2018/06/07/terc/12364

 

ELSIKKASZTJUK A JÖVŐT! BESZÉLGETÉS BUDAHÁZY EDDÁVAL

A Hozz Világra Még Egy Magyar Mozgalom “Rád is szükség van” című videóját 10 nap alatt közel félmillióan látták. A videó üzenete az, hogy a magyarországi rossz demográfiai helyzet nem valami Isten csapásának a következménye, hanem mindannyiunk felelőssége, legelső sorban is azoké, akik bár megtehetnék, mégsem vállalnak gyermekeket.

A balliberális média persze ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és újra megmutatta a magyar sorskérdések iránti ellenszenvét, azonnal farkast kiáltott, gyűlölködő cikkeikben leszólva a kezdeményezést, és ezzel uszítva híveiket is az ellenállásra: ne vállalj gyermeket, mert az csak a “náciknak” és Orbánnak lesz jó. És a kórus boldogan üvölti világgá: én igen is ki akarok halni!

Nagy a kísértés, hogy az egyszeri hazafi azt mondja: hála Istennek, hogy ezek nem akarnak szaporodni, legalább elfogynak. De erőltessük meg magunkat, és szánjuk meg őket, hisz nem tudják, hogy mit cselekszenek. Ennek az országnak, ennek a földi paradicsomnak, édes hazánknak a sorsa mindannyiunk felelőssége. Fogjunk hát össze, nézzünk magunkba, vajon megteszünk-e mindent amit lehet, vajon nem csak a kifogásokat keressük a családalapítás elodázásához? Hűségesek vagyunk-e, van-e bennünk elég alázat a nehézségek elviseléséhez? A gyermekvállalás elsikkasztásával életünk legnehezebb és legboldogabb eseményeiről egyszerre mondunk le. Félünk tőle. Olyan ez, mintha a gyermek azt mondaná: nem tanulok meg járni inkább, mert az oda vezető úton majd sokszor  elesem és megütöm magam. Milyen jó, hogy az ember mikor járni tanul, ösztönösen teszi.

A videó miatt a magyar társadalomban végre felszínre került egy elhallgatott, eltagadott jelenség, azok felelőssége, akik nem invesztálnak a jövőbe, felélve a jelent, és mulasztásukkal magukkal rántva azokat is, akik nevelik az eljövendő nemzedékeket. Azok az édesanyák és édesapák háborodhatnának inkább fel, akiknek van gyermekük, mégis ugyanúgy vesztesei lesznek a folyamatnak.

Ez az eset jól megmutatta, hogy mi is ebben az országban a felháborító: nem a pornográf sorozatok a tévében, nem a budapest pride, nem a fiataljainkat hülyítő vetélkedőműsorok, nem a drog, a butítás, hanem az, ha valaki gyermekek vállalására, a csodálatos és varázslatos anyaság megélésére bíztaja a népet. Az a skandallum, azt tűzzel-vassal támadni kell, azt el kell tiportni. Milyen alapon kérik ezt rajtunk számon? Szépen látszik, hogy népünk tudatos kiirtása zajlik, az ostoba öngyilkosok közreműködésével.

Persze aki támogatja az ügyet, többnyire az is hallgat. A szakmai szervezetek, a jobboldali sajtó, tisztelet a kevés kivételnek. Nehogy őket is megtámadják. Mert fortélyos félelem igazgat.

Itt az idő és itt a lehetőség, hogy ne hagyjuk, hogy megszólaljunk, ebben a fontos, ebben a legfontosabb kérdésben, Magyarország megmaradásának kérdésében.

Együtt erősek vagyunk.

Budaházy Edda

Ezt a cikket már 192 olvasó megosztotta. Tegyen Ön is így!