Mit tehet Ön?

Mindenek előtt vállaljon még gyermeket. 🙂

Ha ennek természetbeli vagy egyéb akadálya van, segítsen azoknak, akik több gyermeket nevelnek. Egy jó szóval, egy tálca sütivel, vagy a gyermekek körüli segítséggel, takarítással, szállítással.

Pótnagymama, pótnagypapa kerestetik! Írjon nekünk, vagy lépjen kapcsolatba nagyszülőkre váró családokkal facebook felületünkön.

Ha rendelkezik kihasználatlan nyaralóval, tegye lehetővé, hogy magyar nagycsaládok üdüljenek benne 1-2 hetet a nyáron.

Ne hagyja vagyonát az államra! Amennyiben nincsenek utódai és rokonai, ajánlja fel, mi keresünk olyan rászoruló családot, akik hasznát veszik.

Írjon nekünk!

megegymagyart@gmail.com

Hogyan segítheti a Mozgalmat?

Számos módon segítheti a munkánkat, és kérjük, hogy tegye is meg ha egyetért céljainkkal! Köszönjük!

Pénzadomány

Pénzadományt az alábbi módokon tudunk fogadni:

PayPal: https://paypal.me/megegymagyart

Bankszámlaszám:
MBH Bank
Budaházy Edda Lili
18100002-00206375-11010013

IBAN számlaszám: HU 14 18100002-00206375-11010013

BIC (SWIFT) kód: MKKBBHUHB

Bitcoint és más kriptovalutákat is tudunk fogadni. Ha küldeni szeretne, írjon egy emailt a megegymagyart@gmail.com címre!

Támogatásaikat családsegítésre, konferenciák szervezésére és lebonyolítására, információs anyagok gyártására, demonstrációk költségeire, weblapfejlesztésre, reklámfilmek készítésére…stb. fordítjuk.

Ha az LMBTQP (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer, pedofil) agresszió elleni harcot kívánja támogatni, a közlemény rovatba kérjük írja oda: STOP LMBTQP

Adomány a válsághelyzetbe jutott kismamáknak

Olyan válsághelyzetbe jutott kismamáknak gyűjtünk, akik terhességük megszakítását kérik de anyagi segítség hatására megtartanák gyermeküket. Az életvédők tapasztalatai szerint sok nőnek vagy párnak elég volna egy kis bátorítás, jó szó, anyagi segítség és főleg információ ahhoz, hogy meggondolják magukat, és boldogan várják kisbabájukat. Kérünk mindenkit akinek lehetősége van rá, hogy adományával támogassa a veszélyeztetett magzatgyermekek megmentését a fenti bankszámla számon. A közlemény rovatba kérjük odaírni: ments meg egy babát, ments meg egy életet.

Csatlakozás a Mozgalomhoz

Ha úgy érzi, hogy van Önben elég elhivatottság, és tud elég időt szakítani a mozgalmi tevékenységre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a megegymagyart@gmail.com címen! Sokféle feladatot tudunk adni önkénteseinknek a hírek/cikkek írásától a logisztikán át a rendezvények, tüntetések szervezéséig. Szükségünk van az elhivatott aktivistákra a hatékony működéshez.

Online támogatás

Semmibe sem kerül, mégis van jelentősége! Kedvelje Facebook oldalunkat, és javasoljuk, hogy állítsa be, hogy mindig megjelenjenek Önnél a bejegyzéseink, mert különben csak töredékét mutatja a Facebook. Iratkozzon fel a Youtube csatornánkra, hogy mindig eljussanak Önhöz videóink, és időben értesüljön a rendezvényekről.