Ajánlott szervezetek 2018-05-29T15:41:51+00:00

HVIM

A 2001-ben, Toroczkai László által alapított Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevét a trianoni békediktátum előtti Magyarország (Horvátország nélküli) 64 vármegyéjéről kapta. A HVIM jelmondata: „Hit, hűség, bátorság”, jelképe az országalma. A HVIM-re mindig számíthatunk, ha a magyarság megmaradásáért, a politikai foglyok szabadságáért, vagy a devianciák térnyerése ellen kell szót emelni.

Betyársereg

A nemzet védelme nem képzelhető el erős és elszánt férfiak, apák nélkül, akik nem félnek szembeszállni a bűnözőkkel a magyar emberek és a magyar élettér védelmében.

betyarsereg.hu

Kassai Lovasíjászat

Történelmünk és hagyományaink ismerete nékül nincs valódi hazaszeretet. Hazaszeretet nékül nincs felelős gyermekvállalás. “Lovam a múltba réved, íjam repít ezer évet.”

kassailovasíjászat 

Citizen.go

Számos sikeres család- és gyermekvédelmi petíció kezdeményezője.

citizen.GO

Nepesedes.hu

Szívből ajánljuk minden, a népesedés és az életvédelem iránt érdeklődő látogatónknak a demográfiával kapcsolatos kiváló szakmai publikációk és tanulmányok tárházát:

nepesedes.hu

Turul TV

Nemzeti érzelmű fiatalok kezdeményezése ez az online csatorna, mely 2016 óta publikál a Youtube-on. Műsortárukban kiváló előadások és olyan hírek találhatóak, amelyek más audiovizuális médiumban nem jelennek meg, köztük a mozgalmunkkal kapcsolatos hírek is. Iratkozzon fel Youtube-csatornájukra és tekintse meg weboldalukat!