Jóllehet a magyar társadalom elsöprő többsége elutasítja az új totalitárius ideológiát, ( a gyermekvédelmi népszavazás során 3,7 millió választó helyezkedett a gender-ideológiát elutasító, a kiskorú gyermekek védelmét szorgalmazó álláspontra) de az évenként megrendezett budapest pride felvonulások ellen tevőlegesen tiltakozni nem mer, sokan inkább tüntetőleg kivonul a városból, hogy ne is kelljen néznie. A kormány, akit folyton homofóbiával vádol az EU, bár joggal feltételezhetjük, hogy már belátta ennek a veszélynek a nagyságát, a felvonulás engedélyezésével nyilván demonstrálni akarja a perverz nyugat felé, hogy nálunk is szabadság van, senkit nem üldöznek a nemi hovatartozása miatt.

A jobboldali pártok ezért félrenéznek, vagy azért nem hirdetnek ellentüntetést, mert attól tartanak, hogy ha kevesen jönnek el, az nekik presztízsveszteség.

Pedig ” Nem sokaság, hanem lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat.”

És így az a nagyon furcsa és érthetetlen helyzet áll elő, hogy míg a balliberális pártoknak, politikusoknak és holdudvaruknak nem derogál alulöltözött, egymást kutyapórázon vezető, tangabugyogós férfiak között vonulni, addig a jobboldali politika nem mer a normalitás mellett nyíltan felsorakozni.

Szerencsére mindig vannak, akik, bár szintén szívesebben leutaznának a Balatonra, mégis veszik a fáradságot, hogy jelenlétükkel protestáljanak.

Ők azok, akik megmentik a nemzet becsületét.

Mindenekelőtt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom aktivistái, akik a legnagyobb erőkkel érkeztek, de az utcán volt a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Betyársereg és a Mi Hazánk Mozgalom Ifjai is.

De mielőtt azt hinnénk, hogy csak a nemzeti radikálisok érezték úgy, hogy tiltakozniuk szent kötelesség, találkoztunk csendes imacsoporttal, akik a prideot megelőző napon bejárták a felvonulás helyszínét és az utat meghintették szenteltvízzel, szombaton pedig folyamatosan az utcán imádkoztak megtévedt embertársaink lelkéért.

Jelen voltak életvédők is, akik a magyar nemzet megmaradásának, az ifjúság megrontásával történő veszélyeztetése miatt vállalták a kiállást. Alább néhány videó és kép a 2023-as nemzeti ellenállásról.

Albertné Görgey Zsuzsanna, a Magyarok Európában Egyesület elnöke, életvédő:

 

Kovács-Hárs Klára, (H)Őseink Útján Baráti Kör alapítója:

 

Budaházy Edda a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója:

 

 

 

 

 

Budaházy Edda

Kapcsolódó: Köszönetnyilvánítás a pride után