A kormánynak a jövőben is határozottan ki kell állnia a házasság értékei mellett – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton Kaposváron, a Református Egyházi Napok – Dunántúl egy fórumbeszélgetésén. Novák Katalin kijelentette, hogy a homofóbia vádjától való félelem miatt sem torpanhat meg a logika a genderlobbival szemben, valamint a gyerekszülést emberi jogként beállítókkal szemben felhívta a figyelmet a gyerekek jogaira.

A család egy férfi és egy nő szövetsége és az általuk világra hozott gyermekekkel alkotják a társadalom legfontosabb alapegységét, a családot – fogalmazott Novák Katalin.

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom üdvözli az államtitkár asszony gondolatait és gratulál bátor kiállásához a normális családkép mellett. Reméljük, hogy Bősz Anett, és a hozzá hasonló liberálisok támadásai nem térítik le a helyes útról.

Különösen fontos ez most, amikor a “Budapest Pride” nevű felvonulással az LMBTQ lobbi újabb provokációval kívánja rombolni a magyar társadalmat július 7-én. Véleményünk szerint Novák Katalin szavaival bátorítani kívánta a pride ellen megmozduló civil szervezeteket.

HVMEMM

Kapcsolódó: nem kell félni a homofóbia vádjától