A hagyományos családmodell mellett kiálló kampány indult az olasz nagyvárosokban.

A hirdetések Torino, Milánó, Róma és Nápoly utcáin jelentek meg, és nem meglepő módon kiverték a biztosítékot a liberálisok körében.

Melegjogi szervezetek mellett Torino baloldali polgármestere, itthon pedig a Magyar Narancs online verziója is hisztizett egy sort, homofóbnak titulálták az alapigazságot hirdető plakátot.

A plakátokon két férfi áll, akiket „szülő 1“ és „szülő 2“ címkével jelölnek. (Megjegyezzük, ez a megjelölés is súlyosan kirekesztő, ugyanis milyen jogon jelölik első számúnak az egyik felet, és második számúnak a másikat. Talán a  kettes számú “szülő” kevesebbet ér?

“Ők” egy bevásárlókocsit tolnak, ahol egy síró kisgyerek áll, akinek a mellkasán egy vonalkód van: mintha a meleg szülők árucikknek tekintenék a vásárolt gyereket.

Érdekes összefüggés, hogy az aberráltak emberi jogaiért harcoló ultraliberálisok milyen mélységesen süketek egy védtelen kisgyermek elemi érdekeinek sérelme esetén, pedig nyilvánvaló, hogy két buzi férfira bízni egy babát, kimeríti a gyermekbántalmazás fogalmát.

Siralmas, hogy egy gyermek édesapához és édesanyához való tartozásának jogáért már külön kampányt kell indítani a jobb sorsra érdemes Itáliában.

(Szómagyarázat: buzi=az idegen “homoszexuális” szó magyar nyelvű megfelelője)

Forrás: 888.hu

Kapcsolódó: Az azonos nemű párok gyermekei rosszabbul teljesítenek