Mi legyen veled, Nemzeti Konzultáció?

A kormány ismét Nemzeti Konzultáció keretei között kéri ki a magyar emberek véleményét, ezúttal a demográfiai krízis kezeléséről.

Ez egyrészt egy gesztus felénk, honpolgárok felé, és valljuk be: jól esik az illúzió, hogy esetleg beleszólhatunk, alakítói lehetünk az egyébként minket súlyosan érintő országos és ezáltal világi eseményeknek. Másrészt pedig látnunk kell: egy olyan világot élünk az Európai Unión belül (sajnos), ahol a magyar kormányt többek között azért is támadják, mert kiáll a hagyományos családmodell és a normalitás mellett. Ebbéli küzdelmeiben pedig igen jó volna, ha tudna a lakosság akaratával érvelni, mondván, nálunk az emberek a migráció helyett a gyermekvállalás ösztönzését támogatják.

A beszélgetés során a résztvevők kielemzik a feltett tíz kérdést.

A tizenegyedik kérdés

A konzultációból azonban hiányzik egy kérdés, ami nélkül a résztvevők szerint nem lehet a demográfiai tél csapdájából kilábalni, és ez a  fel nem tett tizenegyedik kérdés, az abortuszok kérdése.

Minden kormány, vezető, minden erős ember halála, ha csak kétféle csoportosulás veszi körül: az egyik, aki feltétel nélkül mindenre bólogat és a másik, aki feltétel nélkül, mindent támad.

Ezért jó, ha egy társadalomban vannak olyan hangok, akik a nemzet érdekeit szem előtt tartva figyelik az adott kormányzat tevékenységét, ha szükséges támogatják vagy  adandó alkalommal építő kritikákat fogalmaznak meg.

Az alábbi videóban erre tesz kísérletet az aktuális nemzeti konzultációval kapcsolatban Albertné Görgey Zsuzsanna életvédő, a Magyarok Európában egyesület elnöke, Tóth I. János filozófus, a Szegedi Tudományegyetem docense, Majoros István, a Magyar Családok a Megmaradásért Alapítvány vezetője és Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója.

Az eredeti cikk a pestisracok.hu-n.

Kapcsolódó: Bauer a pusztulás pártján