A vadhajtasok.hu megkérdezte Budaházy Eddát, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetőjét a napokban zajló utcai tüntetésekről:

1. Mi a véleményed az elmúlt napok Kossuth téri eseményeiről?

2. A rendőrök passzivitásával egyetértesz? Annak tudatában, hogy 2006-ban a nemzeti oldal képviselőit brutálisan megverték…

3. Mi a helyes megoldás? Beleavatkozzon a nemzeti oldal vagy sem?

Budaházy Edda:

1. Nem szeretnék olyannak tűnni, mint az egyszeri székely, akinek mindenről ugyan az jut az eszébe, de az történik, amit előre megjósoltam: az elégtelen születésszám, a gyermekek hiánya miatt egy országban előbb-utóbb romlik a gazdaság, leépülnek intézmények, bezárnak óvodák, iskolák, megszűnnek települések, dolgozók hiányában nő a munkaidő, csökken a fizetés, romlik az egészségügyi ellátás, a kultúra hanyatlásnak indul. Ez a folyamat, már elkezdődött. A mostani kormány legalább próbál ez ellen valamit tenni, nem is eredménytelenül. Amit bűnéül fel lehet róni az az, hogy korábban kellett volna már a demográfiai mutatókat javító intézkedéseket hozni, és még komolyabbakra lenne szükség. Látnunk kell saját felelősségünket: ha gyermekeket nem vállalunk, bevándorlókat nem szeretnénk beengedni, akkor a munkaidőnk fog nőni. Minden kormány ezt tenné. A balliberálisok aggódása a dolgozók jogaiért azért gyomorforgató, mert ők egyszerre kurtítanák a családtámogatásokat, engednék be a migránsokat, és dolgoztatnák halálra a munkavállalókat.

Aki ezeknek a szekerét a legszerényebb módon is tolja az Magyarország és önmaga ellensége. Ráadásul pont az olyanok miatt tartunk itt mint például Kunhalmi Ágnes mszp-s politikus, akinek a szája jár, de gyerekeket nem nevel.
Ami a legszomorúbb az egészben, hogy az okok helyett mindig az okozatok miatt fognak tüntetni, felvonulni, tiltakozni, lázongani az emberek, pedig, ha gyermekeik lennének, ez nem kéne, hogy törvényszerűen bekövetkezzen.
Aki most az utcán tombol, ostoba fajankó, aki nem érti az összefüggéseket, nem szereti a hazáját csak balhézni akar, és hagyja magát felhasználni címeres gazemberek, az ellenzéki politikusok által. Egy hazafi soha nem dobálná meg és törné be az Országház ablakát, festené össze a falait.

2. A rendőrök passzivitásával nem értek egyet, főleg, mert hazafiak ellen nagyon erősek és bátrak szoktak lenni, gondoljunk csak a focimeccsek utáni rendőri brutalitásra. Elegünk van abból, hogy – egész Európában egyébként, – a nemzetiek ellen a legkeményebb szigor minden téren, de ha valaki balliberális aktivista, gender deviáns, afrikai bevándorló vagy bármely más aberrációhoz tartozó akkor úgy bánnak vele, mint a hímes tojással. Sajnos, ennyire félnek a jogvédőikről, míg a hazafiakat nem védik ilyen erők.

3. A nemzeti oldalnak soha nem lehet az jó, ami a baloldalnak jó. Nem gondolom, hogy nekünk kéne vásárra vinni a bőrünket, a kormánynak megvannak a maga eszközei és sajnos biztos vagyok benne, hogy ha megmozdulnánk, minket is csőcseléknek bélyegeznének. Látni kell, hogy mellénk nem sorakoznának oda a kormánypárti politikusok nem hívnának be a TV-be, hogy elmondjuk, mit gondolunk, megint magunkra maradnánk, mint 2006-ban. Azonban kétségtelen tény, hogy veszélyes játék hagyni az antifákat megerősödni az utcán.

A teljes cikk a vadhajtasok.hu-n.