Nick Griffin angol jobboldali politikus, 5 gyermek édesapja.

15 évesen csatlakozott a Brit Nemzeti Fronthoz. Miután elvégezte a Cambridge-i Egyetemet, a pártnál kezdett dolgozni. 1995-ben csatlakozott a Brit Nemzeti Párthoz, amelynek 1999- től  2014-ig az elnöke. A 2009-től 2014-ig EP képviselő.

1998-ban Griffint elítélték olyan anyagok terjesztéséért, amelyekben az európai, őshonos fehér ember megmaradásáért emelt szót, és ezért felfüggesztett börtönbüntetést kapott. 2006-ban felmentették a faji gyűlöletkeltés vádja alól. Griffin számos politikai, társadalmi, etikai és vallási kérdésben bírálta az angliai gyakorlatot. Tüntetést szervezett a muszlim bevándorlók angol tinédzser lányok ellen elkövetett szexuális bántalmazása ellen, mely miatt őt tartóztatták le.

Nick Griffin beszéde a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom által szervezett III. Nemzeti Népesedési Konferencián:

Roberto Fiore,  olasz nemzeti politikus, 11 gyermek édesapja.

Olasz politikus, az  Európai Harmadik Pozíció ( Third Position ) mozgalom alapító tagja, amely ellenzi a kommunizmust és a kapitalizmust. Ő az olasz hazafias párt, a Forza Nuova vezetője . 

Fiore aktív a politikában, kiáll az őshonos olasz nemzet érdekeiért, bírálja a tömeges bevándorlást és felszólalásaiban mindig felhívja a figyelmet az európai emberek gyermekvállalásának fontosságára. Pártja, a Forze Nuova 2010. október 23-án kiállt az igazságtalanul bebörtönzött Budaháy György szabadságáért.

Roberto Fiore beszéde a III. Nemzeti Népesedési Konferencián: