KÉRÉS A KORMÁNYHOZ A MIGRÁCIÓVAL KAPCSOLATOS NEMZETI KONZULTÁCIÓ KAPCSÁN

2018-05-17T12:59:10+02:002018. február 28.|Általános hír, Migráció|

Tisztelt Miniszterelnök Úr,

Tisztelt Magyar kormány!

 

Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Kormány nemzeti konzultációt kíván tartani a déli határainkon beözönlő bevándorlás kérdésében. Mi, hazánkért, gyerekeinkért és unokáinkért aggódó magyar állampolgárok a témában az alábbi megállapításokat tesszük és kérjük, hogy a Kormány döntéseiben vegye figyelembe véleményünket.

Hazánk népességfogyása az többi európai országhoz hasonlóan kritikus méreteket ölt, a szaporodási ráta 1,5, ami nem elegendő a népesség fennmaradásához. Ez az adat, az őshonos államalkotó magyar emberek lassú, kihalását mutatja, amely önmagában is kétségbeejtő.

Ezen felül az utóbbi években, de főleg az elmúlt évtől tömegével érkeznek hozzánk az idegen fajtájú és kultúrájú népek a balkánról, Afrikából, Afganisztánból, Szomáliából és egyéb területekről, mely gazdasági és egyéb menekülteket az Európai Unió jogszabályai miatt be kell engednünk hazánk területére.

Van okunk azt feltételezni, hogy ezek a sok esetben muzulmán vallású személyek, nagyobb szaporodási hajlandóságukkal még inkább felgyorsítanák nemzetünk megszűnését, itt maradásukkal csökkentik a magyarok munkához jutási esélyeit.  Ez a tendencia már jól megfigyelhető Nyugat-európában.

Mi magyar emberek, kinyilvánítjuk, hogy bár elfogadjuk és tiszteljük a világ sokszínűségét, más kultúrák értékeit, más emberek méltóságát, nem szeretnénk Nyugat-Európa sorsára jutni, nem szeretnénk idegen bevándorlókkal feltölteni városainkat, menekültek millióit eltartatni, erőforrásainkat rájuk fordítani, etnikailag keveredni velük, közöttük élni. Kinyilvánítjuk, hogy jogunk van a saját önrendelkezésünkhöz, hogy saját etnikai csoportjainkkal formáljunk közösségeket, ezt a jogunkat az ENSZ is biztosítja. Bár sajnáljuk azokat az embereket, akiket elüldöznek hazájukból, úgy gondoljuk, hogy saját nemzetünk és kultúránk feláldozása árán nem vagyunk kötelesek segíteni nekik.

Úgy gondoljuk, hogy mivel az európai kontinensen az őslakos fehér ember lélekszáma rohamosan csökken, így az idegenek beengedésével és azok általánosan magasabb szaporodási hajlandóságával, az európai őslakos fehér rassz kihalását okozzák azok, akik ezeket a folyamatokat támogatják, és meg nem akadályozzák.  Azok a döntéshozók, akik a tömeges bevándorlást szorgalmazzák, az idegen kultúrából érkező emberek asszimilációjának erőltetéséért felelősek, és ez ellen semmit nem tesznek, véleményünk szerint népirtás bűncselekményét hajtják végre.

Mindezek fényében tehát kérjük a Magyar Kormányt, hogy minden lehetséges eszközzel segítse és támogassa a magyar családok létrejöttét, azok megmaradását és a magyar gyermekek megszületését. Akadályozza meg az idegen bevándorlók Magyarországra való bejutását, itt tartózkodását és letelepedését és ezt képviselje az Európai Unióban is.

Budapest, 2015. május 1.

Tisztelettel:

Budaházy Edda

Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom

László Attila

Magyar Önvédelmi Mozgalom

Dr Téglásy Imre

Alfa Szövetség

Albertné Görgey Zsuzsanna

Magyarok Európában Egyesület

Poprádi Béla

  1. Magyar Nemzetőrség

 

Budaházy György

Kemenár Zoltán

 

 

Kemenárné Kincses Mária

Vári András

Keszthelyi  Zsuzsanna

Cseszneki Gábor

Bertalan Péter

Csenopazor János

Krachun Éva

Vass László

Köles László

Nagy Ágnes Ildikó

Lánszkiné  Kisgyörgy Enikő

Varga Ágnes

Laborcz Flóra

Németh Lajosné

Flasch János

Simó József

Tusják Józsefné Király Terézia

Dr. Pintér Ferencné

Zakariás Józsefné

Erős Erzsébet

Hafra Brigitta

Gódor Antal

 

Hafra Gábor

Takács Béláné

Turcsán Jánosné Cseh Ilona

Lukács Miklós

Németh Lajosné

Dr. Bajnóczi Pálné

Dr.  Simon Enikő Michelle

Szecsődi Lászlóné

Győrfiné Király Cecília

Vona János

Ecki Béláné

Scheidl Gergely

Gábor Ferenc

Mónus Bea

Pintér Gabriella

Holdosi V. Imréné

Zsibrita András

Bakos Adriánó

Pirovich Jenő

Molnár Tibor

Komonyi Orbán

Nagy Zoltán

Kurucz Janka

Hisom T. Szilárd

Tyirityán Zsolt

Halmai Tibor

Halmainé Kádár Edit

Sallay Zoltán

Orgován Gábor

Simon Ferenc

Baráth Mária

Barátury István

Géberné Magyar Éva

Melich Ádám

Csongrádi Béla

Székely Donát Csaba

 

Pozsonyi Ádám

Ollé Tibor

Simon Enikő

Gyurka Blanka

Jancsó Antal

Dr. Jancsó Gábor

Jancsóné Szerján Ilona

Budaházyné Trencsányi Bernadett

Mikus Márton

Haraszti Mária

Laczó Éva