A magyarság jelenlegi aggasztó demográfiai helyzetében, – bár a kormányzati törekvések nyomán mutatkozik javulás, de az még messze nem kielégítő – a homoszexualitás és egyéb szexuális eltévelyedés, deviancia mindennemű propagálása rendkívül ártalmas, romboló következményekkel jár nemzetünk számára.

Idén már sokadik alkalommal, de ezúttal minden eddigi mértéket meghaladó, egy hónapos és 93 különböző, szexuális devianciákat propagáló eseményből álló folyam végén tervezi megtartani a Magyar LMBTQ szövetség és társszervezetei a „Budapest Pride” nevű szélsőséges és erkölcsromboló felvonulását július 7-én.

Ezen a rendezvényen fényes nappal, Budapest legszebb történelmi főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg rendszeresen a felvonulók úgy, hogy a magyar  emberek, családok méltóságát, vallását, nemzeti jelképeit és erkölcsi meggyőződését súlyosan sértik, nem beszélve a kiskorúak személyiségfejlődésében okozott károkról. Az felvonulók jelentős része a rendezők asszisztálásával évről-évre kimeríti a garázdaság és szeméremsértés tényállását, veszélyezteti a közrendet, közerkölcsöt.  Törvényes alapja van tehát a vonaglás rendőrségi megtiltásának.

Kérjük a rendőrséget, hogy ennek megfelelően akadályozza meg ezt a rendezvényt és ne adjon hozzá rendőri védelmet adófizetői forintjainkból, szerezzen viszont érvényt az Alaptörvény családok védelméről szóló, normalitáspárti előírásainak és lépjen fel a törvényeinket és hagyományainkat sárba tipró deviánsok ellen.

Aki azt gondolja, hogy ha homokba dugja a fejét, akkor majd ez a jelenség eltűnik magától, az téved. Valójában egyre terjed, amelyben a nemzetállamok tönkretételét célzó Soros hálózat is jelentős szerepet játszik.

Az „LMBTQ” szervezetek azon nyílt törekvése, hogy az egyneműek házasodhassanak és gyermekeket fogadjanak örökbe a népességét és öntudatát rohamosan elvesztő, amúgy is migrációs áradatban fuldokló Észak és Nyugat -Európában már valósággá vált és ez vár ránk is, ha nem mutatunk fel ezen pusztító ideológiák ellen erős nemzeti ellenállást, összefogva a normalitás pártján álló közép-európai nemzetekkel.

Berlin 2017

Mindezek okán közös fellépést és demonstrációt hirdetünk a „budapest pride” kártékony és pusztító szellemisége ellen a családok védelmében 2018. 07.07.-én szombaton. Gyülekezés 14 órától a Hősök terén, csatlakozva a reggel 10 órától ott zajló, a dicsőséges Pozsonyi csatára emlékező ünnepséghez. Ezután, tovább haladva az Andrássy út mentén, több ponton is tiltakozni fogunk bejelentett tüntetéseken.

Este 18.30 pedig találkozzunk a Budapest Parknál, ahol a „Budapest Pride” Fesztivál csúcspontjának szánt,  Conchita Wurst nevű „lény” részvételével zajló  esti „rainbow party”-t szeretnénk ellensúlyozni egy nyilvános rendezvénnyel.

Jogaink védelméről a hazafias célok mentén működő Nemzeti Jogvédő Szolgálat gondoskodik.

Aki imádsággal szeretne tiltakozni, az tegye meg az Ádám-Éva Misszió által, a vértanúk terén megrendezésre kerülő felekezetközi Istentiszteleten aznap 15 órától.

Várjuk további szervezetek csatlakozását és hívunk minden cselekedni is kívánó magyart családjaink és gyermekeink védelmében.

Együtt erősek vagyunk!

 

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom

Betyársereg

Erő és Elszántság

Magyar Önvédelmi Mozgalom

Gárdamotorosok

Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom

Kapcsolódó: Rendhagyó istentisztelet a pride ellen

A Vármegye a pride ellen