Manapság sajnos divatba jött az európai férfiak bénaságának, tehetetlenségének, erőtlenségének hirdetése, melyben kétségtelenül van némi igazság, lásd napjaink hivatalos európai védelmi politikáját és kulturális megnyilvánulásait.

Azonban a gondolat, teremtő erő, és tetteinket nagyban meghatározza a magunkról kialakított saját képünk.

Tény, hogy a nyugati liberális demokráciának nevezett társadalmi rendben a magáért kiálló a családjáért, hazájáért cselekvően is megnyilvánulni képes férfiakat folyamatosan vegzálják, megbélyegzik, és eljárások alá vonják, ezért nem csoda, ha sokan inkább elsorvasztják magukban a harcost és beállnak a sorba vagy energiáikat önmaguk ellen fordítják, önpusztító életet élnek, lásd alkoholizmus, drogok stb…

Tény, hogy az oroszlánt úgy tűnik sikeresen szocializálták a pingvinek közé, de hiszem, hogy a biológiai programokat, az évezredes harcos archetípust nem tudták végleg eltüntetni. Látszólag békésen tűrik a fehér nemzetek a rajtuk erőszakot tevő idegen rasszú, idegen kultúrájú hódítók pofonjait, de remélem, már közeleg az óra, amikor a keresztes lovagok végre felébrednek álmaikból. Ne feledjük el, hogy valaha az európai ember végighódította a világot, rákényszerítve akaratát mindenkire. Bár kétség kívül vannak a történetnek szégyenfoltjai, a lényeg, hogy már pusztán a nagyobb testfelépítésével és szárnyaló kreatív szellemével, eszével is az északi fehér ember valaha a világ ura volt!  Ez a szunnyadó erő ma is ott kell, hogy lappangjon minden európai fehér férfiben, és jaj annak, aki felébreszti az oroszlánt! Minden törekvés, amely el próbálja hitetni velünk, hogy már bénák vagyunk, – csak azért, mert van köztünk pár degenerált – azon dolgozik, hogy elnyomva maradjon a pusztító önvédő akarat, hogy a szablya a tokban maradjon. Ne hagyjuk!