Adománygyűjtés

A Magyarok Európában Egyesület és a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom aktivistái a napokban adományokat gyűjtöttek a Széll Kálmán téren olyan kismamáknak, akik terhességük megszakítását kérik, de anyagi segítség hatására megtartanák gyermeküket.

Az életvédők tapasztalatai szerint sok nőnek vagy párnak elég volna egy kis bátorítás, jó szó, anyagi segítség és főleg információ ahhoz, hogy meggondolják magukat, és boldogan várják kisbabájukat. A társadalom felelőssége, hogy ne hagyjuk magára azokat a várandós kismamákat, akik egy nem várt krízishelyzetben egy rossz döntést készülnek meghozni, amely döntést később keservesen megbánhatnak.

Magyarországon 2017-ben  91.600 gyermek született és 28.500 gyermeket pusztítottunk el. Amennyiben a megfogant élet ember, úgy védelem illeti meg – ahogy azt Magyarország Alaptörvénye is rögzíti -, így az anyának az “emberi élet kioltásához való joga” értelmezhetetlen.

Ha valaki beleássa magát az abortuszok problémakörébe, egy idő után nem lát mást, mint egy kontinenseken átívelő gyilkosságsorozatot, amelyben minden kormány és a lakosság zöme is bűnrészes. Ezért van az, hogy a “fejlettnek” hívott fehér civilizáció, ahol a terhességmegszakítások akadálytalanul elvégezhetőek elfordítja a fejét és nem hajlandó szembenézni démonaival. Nem csoda hát, ha a világ többi országából, ahol a magzatpusztítást nem engedik, ide áramlanak a bevándorlók, átvéve életterünket.

A jövőben – amely már elkezdődött – megjósolható, hogy Európában faji háborúk kezdődnek, egymást fogják érni a belharcok, véres lázadások és terrortámadások, és a saját gyermekeit felfaló európai őshonos lakosság egyre kisebb erőt fog tudni képviselni a megmaradásért vívott harcban, ha nem változtat abortuszpolitikáján.

Kérjük a magyar kormányt hogy a nemzet megmaradása érdekében a szakmai szervezetek, az egészségügy és a civil lakosság bevonásával induljon el végre a 62 éve folyó akadálytalan abortuszipar előzményeinek és következményeinek pontos feltárása és átbeszélése, a megoldások kidolgozása. Kezdjük el végre a gyógyító munkát, és hagyjuk megszületni azokat, akiket Isten a maga képmására teremtett.

Kérünk továbbá mindenkit akinek lehetősége van rá, hogy adományával támogassa a veszélyeztetett magzatgyermekek megmentését.