A NAGYCSALÁDOSOK ORSZÁGOS EGYESÜLETÉNEK KÖZLEMÉNYE

2018-07-05T10:17:18+02:002018. július 5.|Általános hír, Szexuális devianciák|
Budapest, 2018. július 4., szerda (OS) – A hagyományos családmodell képviseletéhez a társadalom minden tagjának joga van. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete szerint  egy férfi és egy nő szeretetközössége, házassága természetes alapja a családnak, amely a gyermekkel, a gyermekekre mondott igennel válik még teljesebbé. Ez az álláspont nem bélyegez meg és nem rekeszt ki senkit, akkor sem, ha vannak, akik – bármilyen okból is – nem ilyen életközösségben élnek.

Fontosnak tartjuk, hogy a család ezen alapértékei melletti kiállásért senkit ne érhessenek ilyen vádak. A NOE a leghatározottabban visszautasítja, hogy családanyákat, családapákat azért érjen fenyegetés és megbélyegzés, mert  kiállnak a hagyományos családmodell, egy férfi és egy nő házassága mellett.
A társadalomnak joga van ahhoz, hogy az általa elfogadott elvek (normák) szerint éljen, s azt nyilvánosan is elmondhassa anélkül, hogy ezért  verbális vagy fizikai támadás vagy ennek akárcsak fenyegetése érné. Ezen normák biztosítják azt is, hogy ma Magyarországon bárki elmondhatja és képviselheti különvéleményét.Budapest, 2018. július 4.

Forrás: MTI

Kapcsolódó: megegymagyart.com: kiállás Novák Katalin mellett