2015. február 28-án lezajlott a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom által szervezett II. Nemzeti Népesedési Konferencia a Hazatérés Templomában. Az előadók a Magyarországon megfigyelhető tragikus népességfogyás témakörében ismertették elképzeléseiket és kutatásaik eredményeiket. A tendenciát előidéző hatások az alábbi témakörökben lettek megvizsgálva:

  • az országban elvégzett évenkénti sajnálatosan magas abortuszok száma,
  • a magyar kormányok elmulasztott és káros intézkedései,
  • a déli határainkon átözönlő illegális bevándorlás,
  • az egyházak elégtelen kiállása a család és életvédelem terén.

Célunk, a rendezvénysorozat folytatása annak érdekében, hogy a magyar társadalom ez irányú ismeretei bővüljenek, a közbeszédben hangsúlyosabban helyet kapjon a demográfiai probléma, és hogy ennek hatására a kormányzat felé is egy erőteljes civil elvárás megfogalmazódjon annak érdekébe, hogy az őshonos magyar etnikum kihalását meg tudjuk akadályozni a Kárpát-medencében.

Elhatároztuk továbbá, hogy az Európai Unióból érkező, a magyar népességre veszélyt jelentő káros tendenciák, nevezetesen – az idegen fajú és kultúrájú népek bevándorlásának és asszimilációjának erőltetése, a deviáns magatartások, a homoszexualitás és az egynemű párok házassága és általuk gyermekek örökbefogadása, kábítószer használat stb – ellen nemzetünk védelme érdekében határozottan fellépünk, ennek érdekében civil mozgalmat alapítunk. E mozgalom a jövőben törekedni fog különböző médiafelületeken, az utcán és egyéb módokon tiltakozni a családellenes hatások és törekvések ellen, valamint további konferenciákat szervez.

Előadóink voltak:

Dr. Téglásy Imre (Alfa Szövetség)  Novák Előd (Jobbik), Toroczkai László (Ásotthalom polgármestere), Hegedűs Lóránt (Református lelkész) és Balczó András (olimpiai bajnok öttusázó.

Az előadásokról készült fevételek megtekinthetőek youtube csatornánkon.

Előadások videói