Loading...
Mit tehet Ön? 2018-12-03T02:18:36+00:00

Mit tehet Ön?

Mindenek előtt vállaljon még gyermeket. 🙂

Ha ennek természetbeli vagy egyéb akadálya van, segítsen azoknak, akik több gyermeket nevelnek. Egy jó szóval, egy tálca sütivel, vagy a gyermekek körüli segítséggel, takarítással, szállítással.

Pótnagymama, pótnagypapa kerestetik! Írjon nekünk, vagy lépjen kapcsolatba nagyszülőkre váró családokkal facebook felületünkön.

Ha rendelkezik kihasználatlan nyaralóval, tegye lehetővé, hogy magyar nagycsaládok üdüljenek benne 1-2 hetet a nyáron.

Ne hagyja vagyonát az államra! Amennyiben nincsenek utódai és rokonai, ajánlja fel, mi keresünk olyan rászoruló családot, akik hasznát veszik.

Írjon nekünk!

megegymagyart@gmail.com

Hogyan segítheti a Mozgalmat?

Számos módon segítheti a munkánkat, és kérjük, hogy tegye is meg ha egyetért céljainkkal! Köszönjük!

Pénzadomány

Pénzadományt az alábbi módokon tudunk fogadni:

PayPal: https://paypal.me/megegymagyart

Bankszámlaszám:
Magnet Bank
Budaházy Edda Lili
16200223-10082902

Bitcoint és más kriptovalutákat is tudunk fogadni. Ha küldeni szeretne, írjon egy emailt a megegymagyart@gmail.com címre!

Támogatásaikat családsegítésre, konferenciák szervezésére és lebonyolítására, információs anyagok gyártására, demonstrációk költségeire, weblapfejlesztésre, reklámfilmek készítésére…stb. fordítjuk.

Tárgyi adomány

A tárgyi adományokat elsősorban szegény, kisgyermekes (magyar!) családoknak közvetítjük ki. Elsősorban gyermekruhát és más gyerekholmit várunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot a megegymagyart@gmail.com email címen, hogy egyeztetni tudjunk!

Csatlakozás a Mozgalomhoz

Ha úgy érzi, hogy van Önben elég elhivatottság, és tud elég időt szakítani a mozgalmi tevékenységre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a megegymagyart@gmail.com címen! Sokféle feladatot tudunk adni önkénteseinknek a hírek/cikkek írásától a logisztikán át a rendezvények, tüntetések szervezéséig. Szükségünk van az elhivatott aktivistákra a hatékony működéshez.

Online támogatás

Semmibe sem kerül, mégis van jelentősége! Kedvelje Facebook oldalunkat, és javasoljuk, hogy állítsa be, hogy mindig megjelenjenek Önnél a bejegyzéseink, mert különben csak töredékét mutatja a Facebook. Iratkozzon fel a Youtube csatornánkra, hogy mindig eljussanak Önhöz videóink, és időben értesüljön a rendezvényekről.