EGY ÉLETVÉDŐNEK NINCS KEGYELEM AZ AMERIKAI SZENÁTUSBAN

2018-10-01T13:51:48+02:002018. október 4.|Abortusz, Általános hír|

Mint ismeretes, a közelmúltban nyugdíjba vonuló Anthony Kennedy helyére Trump elnök Brett Kavanaught-t javasolta  a legfelsőbb bírói testületbe, aki köztudomásúan konzervatív, katolikus és életpárti.

Nem meglepő. hogy a jelöltre azonnali demokrata össztűz zúdult, de azt azért nem gondoltuk volna, hogy a támadók semmilyen eszköztől nem riadnak vissza.

Dianne Feinstein kaliforniai demokrata szenátor ugyanis előállt egy levéllel, amelyben egy nő azzal vádolta Kavanaugh-t, hogy középiskolás korukban, 35 évvel ezelőtt egy buliban részegen megpróbálta megerőszakolni. Christine Blasey Ford ugyanakkor semmilyen részletre nem emlékszik, és a tanúk, akikre hivatkozott, képtelenségnek tartják az állításait.

Ezt a régi, jól bevált gyalázkodó módszert napjainkban a balliberális táborban előszeretettel alkalmazzák olyanok ellen, akik az ízlésüknek nem felelnek meg. Mondd rá, hogy pedofil, vagy hímsoviniszta erőszaktevő, és hagyd védekezni és magyarázkodni, úgyis mindegy, az emberek fejében már az marad.

Christine Ford

Az ügy körül kavart médiavihar most kellő nyomás alá tudja helyezni a republikánusokat ahhoz, hogy elnapolják a Kavanaugh-szavazást a novemberi képviselő- és szenátorválasztások utánra. A demokraták reményeik szerint ekkor már többségben lesznek mindkét házban, és könnyedén leszavazhatják Trump bármelyik jelöltjét.

Forrás: LifeNews

Kapcsolódó: Életvédő válthatja a leköszönő honatyát